Bitfitter bitfitconsultant bitfit bit paard hoofdstel bit zaltbommel vinkel
Bitfitconsult bitfitter instructeur paard pony
 

Even voorstellen

Mijn naam is Linda Mulder. Als dochter van een manegehouder ben ik opgegroeid tussen de paarden. In mijn ponytijd lag de focus voornamelijk op de springsport. Eerst met mijn pony Snowy, een eigenwijze Welsh, en daarna met mijn pony Robbie. Met Robbie heb ik de eer gehad om met mijn equipe Nederlands Kampioen Springen te worden. Na deze ponytijd ben ik voornamelijk bezig geweest met het beleren van een aantal door ons zelf gefokte paarden. Uit deze nakomelingen heb ik Nickelodeon (v. Pion) gekregen van mijn vader en ben uiteindelijk met hem Z2 dressuur geklasseerd. Nickelodeon is nu met "wedstrijd" pensioen en geniet op zijn oude dag van de buitenritten door de prachtige Maashorst. Naast Nickelodeon heb ik in die tijd ook Radboud uitgebracht op wedstrijden. Radboud heb ik opgeleid en uitgebracht tot het M2 en is toen verkocht.

Na enige tijd gaat het wedstrijd rijden toch weer kriebelen na een lange zoektocht heb ik in 2012 Vavottie H. gekocht. Op dit moment start ik met haar in de klasse Z1 en zijn hard aan het trainen om de overstap naar het Z2 te mogen gaan maken. Helaas hebben we van Vavottie in 2020 afscheid moeten nemen vanwege koliek. Heel onwerkelijk en ze slipt zo uit je handen, dat heeft ons veel verdriet gedaan. Op dit moment heb ik alleen nog Imaika M. (Dream Boy x Grand Cru) in training. Imaika was voor ons echt een verrassing, haar moeder Lamaika kochten wij als manegepaard. Een sterke fokmerrie die goed in de sport gepresteerd had. Daar ze op haar 20 jarige leeftijd gust was gebleven heeft de toenmalige eigenaar haar verkocht. Maar Lamaika was niet gust...... dus op een mooie zaterdag in juni lag er een heel mooi merrieveulen in de stal en dat is onze Imaika M!! Met haar heb ik op dit moment 5 winstpunten in het Z1.


Het manegebedrijf hebben wij eind 2016 verkocht. Mijn ouders genieten nu heerlijk van hun pensioen in Vinkel waar ook onze paarden staan.

Ik ben mijn focus volledig gaan leggen op de diensten van Paardenmassage Bommelerwaard en Bitfitconsult.nl, iets waar ik iedere dag weer van geniet omdat het zulk dankbaar werk is om paarden en eigenaren te mogen helpen!