Bitfitter bitfitconsultant bitfit bit paard hoofdstel bit zaltbommel vinkel

Bit & Bridlefitting

ICPBC Bitfitconsult

 

Tarieven

Bitfit consult trens € 55,-
Bitfit consult stang & trens € 65,-
Bitfit consult 2-4 paarden € 50,- per paard (S&T + € 10,- p.p.)
Bitfit consult vanaf 4 paarden € 45,- per paard (S&T + € 10,- p.p.)

Een consultdag organiseren op je stal of vereniging? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden. Meerdere combinaties op 1 locatie scheelt in de consult/reiskosten. Bij 4 combinaties of meer reizen wij door heel Nederland en Belgie.

Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief eventueel aan te schaffen bit en reiskosten a € 0,28 ct per kilometer berekend vanaf Vinkel of Zaltbommel.

Als leerling van Natascha van Eijk heb ik de 1-jarige ICPBC opleiding succesvol afgerond en ben ik gediplomeerd
ICPBC professional bitfitconsultant.

Wat te verwachten bij een bitfit sessie:

Snelle gebitscontrole
Dikte van de lippen en de grootte van de mondspleet
Verhemelte
Dikte van de tong
Scherpte en breedte van de lagen
Buitenkant mond/hoofd
Bittencheck
Testrijden


Bij het testrijden kijken we eerst naar de combinatie in de huidige optoming.Soms is er maar een kleine aanpassing nodig om met het huidige bit al een verbetering te geven, zoals bijvoorbeeld het verplaatsen van het bit naar de juiste hoogte in de mond.

Bij een bitfit sessie hebben wij zelf ook een voorraad bitten bij ons die kunnen worden gepast en eventueel worden aangeschaft. Dit is zeker geen must, wij geven graag advies of kijken in een assortiment van eigen verzamelde bitten welke het beste past.

Een bitfit sessie is uiteraard niet mogelijk zonder diverse bitten, de bitten die we hiervoor gebruiken zijn geen ingewikkelde bitten met bijvoorbeeld tonglepels of andere rare toepassingen. Vanuit de ICPBC opleiding (opgericht door Natascha van Eijk) geloven we in keep it simple. Een bit is nooit een oplossing voor een probleem en laten we er voor zorgen dat het bit geen probleem wordt!!

Daarnaast werken wij met verschillende modellen van verschillende merken en zijn dus niet verbonden aan 1 merk. De merken waar ik onder andere mee werk zijn Trust, Sprenger (gecertificeerd Sprenger Bit specialist), Neue Schule, Fager, Bomber, Stubben, Harry's Horse en Horka.


 

Bridlefitting Bridle2fit

Tarieven

Bridlefitting € 30,- en 10% korting op de adviesverkoopprijzen van Bridle2fit.
Bitfit consult + Bridlefitting € 65,- en 10% korting op de adviesverkoopprijzen van Bridle2fit
Bij 4 combinaties of meer krijgt u € 10,- korting p.p.

Bij minimaal 4 combinaties werken wij in heel Nederland en België
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief eventueel aan te schaffen bit en reiskosten a € 0,28 ct. per kilometer berekend vanaf Vinkel of Zaltbommel.

Bridle2fit maakt gebruikt van een uniek concept waarbij je zelf een eigen hoofdstel kan samenstellen: ieder onderdeel van het hoofdstel is in verschillenden maten, kleuren en uitvoeringen van een hoogwaardige kwaliteit leder verkrijgbaar. Het paard staat daarbij centraal. De ontwerpen zijn zo gemaakt dat pasvorm en padding optimaal tot hun recht komen.

Als geselecteerd reseller van Bridle2fit kom ik bij u langs om het hoofdstel aan te meten naar uw wens. Omdat het hoofdstel uit losse onderdelen wordt samengesteld wordt het compleet passend aangemeten op uw paard of pony, zodat het optimaal aansluit en de druk gelijkmatig wordt verdeeld. Een kleine verandering kan een groot effect hebben op uw paard.

 
 
 
 
ICPBC bitfitconsultant hoofdstel Bridle2fit

Naast Bridle2fit zijn wij ook officieel reseller van Dy'on en Torsy International hoofdstellen. Voor meer informatie neemt u dan gerust even contact op!